Gulvafslibning Frederiksberg

Gulvafslibning Frederiksberg – kvalitet til en god pris

Gulvmyren udfører professionel gulvafslibning på hele Frederiksberg. Vi har 20 års erfaring i både gulvafslibning og gulvafhøvling også indenfor specialopgaver. Vores professionelle værktøj opsamler tæt på 100% af slibestøvet, så du får meget få støvgener i forbindelse med en gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning fjernes ca 1 mm. af gulvet. Ridser, slid og den gamle gulvbehandling slibes væk, så det friske træ træder frem. Herefter efterbehandles gulvet med for eksempel gulvlak eller gulvolie for at undgå misfarvning eller udtørring af træet. Ved korrekt efterbehandling af gulvet, forbliver trægulvet flot i mange år fremover.
Vi bruger kun danske kvalitetsprodukter når vi efterbehandler efter en gulvafslibning. Blandt andet Junkers lak produkter. Se mere om de mange muligheder for efterbehandling af dit nyslebet trægulv.

De fleste gamle gulve kan blive flotte med en gulvafslibing

Vi har 20 års erfaring med “besværlige” gulve. Er dine gulve meget slidte, med mange kanter eller på anden måde kræver en gulvspecialist, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Hvis gulvene er meget skæve og bulede kan det kræve en gulvafhøvling med en efterfølgende gulvafslibning. Vi udfører gulvafhøvlinger på Frederiksberg. Vi vejleder selvfølgelig også i valget mellem en gulvafhøvling og gulvafslibning.

 

Kontakt os for en billig gulvafslibning Frederiksberg

Bestil en billig gulvafhøvling idag. Du kan også kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan du kan få dine gulve flotte med enten en gulvhøvling eller en gulvafslibning og efterfølgende gulvbehandling. Kontakt os for et godt tilbud på gulvafslibning Frederiksberg.

Billig gulvafslibning
En professionel gulvafslibning gør de fleste slidte gulve flotte igen. Vi har flere forskellige efterbehandlinger at vælge imellem.
Billig gulvafhøvling
Vi har god erfaring med at afhøvle "besværlige" og medtaget gulve. Har dine gulve også brug for en gulvspecialist?
Om Gulvmyren
Gulvmyren er din gulvmand på Sjælland. Vi har 20 års erfaring, hvilket er din garanti for en professionel behandling og et flot resultat.